Zand, grind en grond

Vrijwel ieder project, van groot tot klein, heeft grondstoffen nodig. Joosten Ede levert daarom diverse soorten zand, grind, grond en teeltaarde op locatie. Uiteraard kunnen we dit combineren met het uitvoeren van sloop- en grondwerk.

Onze producten

Joosten Ede levert zand, grind en grond uit eigen voorraden. Hierdoor reguleren we zelf de kwaliteit, want als er bijvoorbeeld grond aangevoerd met bodemvreemd materiaal, dan recyclen we de grond zelf. Daarnaast kunnen we zo veel beter de grondstoffen van eerdere projecten hergebruiken. Samen met de mogelijkheid om zelf de kwaliteit te verbeteren, kunnen we op deze manier altijd hoogwaardige kwaliteit leveren.

Zand

Joosten Ede levert zand aan zowel zakelijke als particuliere afnemers. Vanuit ons depot in Ede transporteren we zand naar de projecten van onze klanten.

 

We selecteren het zand op kwaliteit en samenstelling om zo het beste zand te kunnen aanbieden. Zand kan afkomstig zijn van onze bouwprojecten, maar ook van gerenommeerde zandwinning bedrijven in Nederland.

 

Het is mogelijk om zand bij ons depot af te halen.

Grond

Joosten Ede levert grond aan zowel zakelijke als particuliere afnemers. Vanuit ons depot in Ede transporteren we grond naar de projecten van onze klanten.

 

De grond die we leveren is onder andere afkomstige van onze projecten waar we vaak grond afvoeren i.v.m. bouw- en infrawerkzaamheden. Indien nodig recyclen en verbeteren we de grond om zo de kwaliteit te garanderen.

 

Het is mogelijk om grond bij ons depot af te halen.

Granulaat

Joosten Ede levert granulaat aan zowel zakelijke als particuliere afnemers. We leveren granulaat in verschillende afmetingen:

 

  • 0 – 5 mm
  • 0 – 20 mm
  • 0- 31,5 mmm
  • 20 – 40 mm

 

Het granulaat dat we leveren is grotendeels afkomstig van het breken van puin van sloopprojecten. Daarmee krijgt het puin een tweede leven en kunnen we op een duurzame manier granulaat voor nieuwe projecten leveren.

 

Het is mogelijk om granulaat bij ons depot af te halen.

Teeltaarde

Joosten Ede levert teeltaarde aan zowel zakelijke als particuliere afnemers. Vanuit ons depot in Ede transporteren we teeltaarde naar de projecten van onze klanten.

 

We leveren teeltaarde voor zowel hoveniers als particulieren. De grond is de ideale voedingsbodem voor bloemen en planten, maar ook voor de aanleg van een moestuin. De teeltaarde bevat niet alleen veel voeding, maar heeft vooral een goede structuur voor een gezonde bodemleven. Te gebruiken bij zowel de aanleg als onderhoud van de (moes-)tuin.

 

Het is mogelijk om teeltaarde bij ons depot af te halen.

Direct contact