de partner in

bouwklaar maken

Professionele aanpak

Joosten Ede kiest altijd voor de professionele aanpak. We werken met machines en dat brengt risico’s met zich mee. Daarom staat veiligheid voorop. Maar ook heldere communicatie, want iedere opdrachtgever, eindklant en leverancier is gebaat bij een overzichtelijke planning en plan van aanpak. Daarnaast werken we constant aan beter afvalstromen om de impact op mens en milieu te minimaliseren.

Joosten Ede - Partner in bouwklaar maken

Modern materieel

Vrijwel 90% van onze werkzaamheden worden uitgevoerd door machines en transportmaterieel. We werken daarom met modern materieel wat periodiek vernieuwd wordt. Want de technologische ontwikkelingen maakt machines schoner, maar ook veiliger. Op deze manier worden de projecten voor onze opdrachtgevers professioneel en duurzaam aangepakt.

 

Om zowel nauwkeurig als efficiënt te werken, maken we gebruik van gps apparatuur. Niet alleen voor een beter resultaat, minder kosten voor de opdrachtgever, maar ook nog eens duurzamer.

Grondwerk Joosten Ede

Basis voor duurzaam

Bouwen heeft impact, niet alleen op leefbaarheid, maar ook op het milieu. Joosten Ede heeft de werkwijze daarom zodanig ingericht om de negatieve impact te minimaliseren. We recyclen standaard de meeste materialen bij sloopprojecten. Overige materialen worden op de juiste manier afgevoerd. Grond wordt hergebruikt en indien nodig gerecycled zodat we zo min mogelijk nieuwe grondstoffen nodig hebben.

 

Door met moderne en schone machines, efficiënt, te werken, is de inzet van ons materieel ook erg duurzaam.

Direct contact