Transport

We hebben steeds geïnvesteerd in materieel om zo mee te groeien met de projecten. Daardoor beschikken we nu over een wagenpark met vrachtwagens (o.a. met containersystemen) en tractoren. Deze zetten we in voor het transport voor ons eigen werk. Omdat we het materieel effectief in willen zetten voeren we ook transportopdrachten uit voor derden. Een aantal opdrachtgevers beschikt zelf niet over voldoende transportcapaciteit en kunnen daarvoor bij ons terecht.

We transporteren...

Joosten Ede heeft een eigen wagenpark voor het transport van de projecten. Omdat het materieel meer beschikbaarheid heeft dan we zelf nodig hebben, transporteren we ook voor andere bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor het transporteren van (bouw-)machines. Met onze diepladers kan vrijwel iedere machine van- en naar de bouwplaats worden gebracht. Daarnaast werken we zelf veel met afzetbare containers. Dit maakt het transport voor onszelf veel efficiënter omdat er eigenlijk altijd wel een bak is om weg te brengen of op te halen. Voor bedrijven die zelf niet of nauwelijks over transportmiddelen beschikken, vervoeren we ook containers. Ideaal voor projecten waarbij losse stort moeten aan- en afgevoerd.

Duurzaam transporteren

Vervoer over de weg brengt emissies met zich mee. Joosten Ede maakt hier bewuste keuzes in. Zo houden we ons materieel nieuw zodat deze blijven voldoen aan de nieuwste emissienormen. Door ook gebruik te maken van tractoren, kunnen we nog efficiënter, maar ook duurzamer plannen. Tractoren hoeven niet steeds om moeilijker begaanbare terreinen heen te rijden. Ook kunnen zij vaker soms over wegen die afgesloten zijn voor ‘standaard’ verkeer. Zo houden we de ritten het kortst, maar werken we ook duurzamer.

 

Heeft u een machine of een los gestorte vracht te vervoeren? Neem dan contact met ons op.

Direct contact