Sloopwerk

Veel bouwprojecten gaan van start op locaties waar bestaande bebouwing aanwezig is. Joosten Ede is gespecialiseerd in het slopen, sorteren en afvoeren van oude gebouwen en constructies. Ons machinepark is ingericht voor zowel het slopen van grote panden, maar we kunnen ook delen van een gebouw slopen.

Wij slopen voor u...

Slopen is niet alleen maar hakken en breken. Het sloopafval moet namelijk worden gescheiden voor recycling of duurzame afvalverwerking. Tijdens het slopen wordt er machinaal al direct gesorteerd. Uiteraard blijven er altijd materialen die met de machine niet te scheiden zijn, deze worden alsnog handmatig uit elkaar gehaald. We streven ernaar om de afvalstromen zodanig af te voeren dat het afval- of recyclingbedrijf geen extra sorteerwerk meer hoeft te doen. We werken bovendien met modern materieel om daarmee steeds aan de nieuwste emissienormen te voldoen. Bij inpandig sloopwerk of werken in slecht geventileerde omstandigheden, nemen we voorzorgsmaatregelen en beperken we de emissies en stofvorming tot het minimum.

Joosten Ede - Grondrecycling

Afvalstromen

Tijdens het slopen komen er altijd verschillende afvalstromen voor. Omdat we tijdens het sloopwerk direct sorteren, kunnen we deze afvalstromen goed afstemmen op de wettelijke eisen. Maar het komt uiteraard ook voor dat een pand, of een deel daarvan, schadelijke stoffen bevat. In dat geval werken we samen met gecertificeerde bedrijven die indien nodig voor de sloop en afvoer zorgen. We nemen geen risico’s als het gaat om de gezondheid en het welzijn van de medewerkers, maar ook niet voor de toekomstige gebruikers.

 

Heeft u een bedrijfspand of woningbouwproject dat (helemaal of gedeeltelijk) gesloopt moet worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een plan van aanpak.

Direct contact