Egalisatieservice

Ter voorbereiding van straatwerk of de aanleg van een tuin of gazon, is het nodig om de aanwezige grond of zandbaan te egaliseren. Joosten Ede biedt een egalisatieservice aan, waarmee we op basis van lasermetingen uw terrein egaliseren. Dit kan zowel gaan om een vlak resultaat of bijvoorbeeld onder afschot.

Wij egaliseren voor u

Een vlakke baan is de basis van een goede straat. Of het nu gaat om tegels, klinkers, asfalt, stelcon platen of anders verharding, de baan bepaalt het eindresultaat. We beschikken over een schuifbord dat hydraulisch wordt bediend waarvan de hoogte wordt bepaald door de lasermetingen. De ontvangers zorgen ervoor dat de baan de gewenste maatvoering krijgt. Dus niet alleen een vlakke baan die waterpas is, maar ook het afschot naar bijvoorbeeld een afvoer kan met dit systeem worden gerealiseerd. Naast deze moderne machines beschikken we over eigen vervoer. Indien nodig leveren we nieuw materiaal of voeren we overtollig grond of zand voor u af.

De basis voor ieder terrein

Niet alleen voor straatwerk, maar ook voor de aanleg van gazon of een (grote) siertuin is egaliseren een onmisbare basis. Want door de juiste vlakke ondergrond is het eindresultaat van een veel hogere kwaliteit. Daarnaast kost het veel minder tijd om verharding, straatwerk of gras aan te brengen als de grond als is geëgaliseerd. Kortom, ga voor een goede basis zodat een goed eindresultaat, efficiënter wordt bereikt.

 

Heeft u een terrein of een tuin die geëgaliseerd moet worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een plan van aanpak.

Direct contact